Πασ Οφη : Ο 16χρονος άσος που έχει ''τρελάνει'' τον Μαρτίνς! (photo / Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. 83' αλλαγές για τον οφη. Ο οφη είχε δοκάρι με . Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος.

Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Ο 16χρονος άσος που έχει ''τρελάνει'' τον Μαρτίνς! (photo
Ο 16χρονος άσος που έχει ''τρελάνει'' τον Μαρτίνς! (photo from talentabout.gr
Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. 83' αλλαγές για τον οφη. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο οφη είχε δοκάρι με . Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο.

Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. 83' αλλαγές για τον οφη. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Ο οφη είχε δοκάρι με .

Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο οφη είχε δοκάρι με . 83' αλλαγές για τον οφη.

83' αλλαγές για τον οφη. Το απίστευτο κορμί της Victoria June στην ντουζιέρα! (ΦΩΤΟ
Το απίστευτο κορμί της Victoria June στην ντουζιέρα! (ΦΩΤΟ from sportdog.gr
83' αλλαγές για τον οφη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο οφη είχε δοκάρι με . Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο.

Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο.

83' αλλαγές για τον οφη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Ο οφη είχε δοκάρι με .

83' αλλαγές για τον οφη. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο οφη είχε δοκάρι με .

Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Η Παναγία των Παρισίων από άλλη ματιά - Onsports.gr
Η Παναγία των Παρισίων από άλλη ματιά - Onsports.gr from onsports.bbend.net
Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Ο οφη είχε δοκάρι με . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. 83' αλλαγές για τον οφη. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος.

Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο.

Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. 83' αλλαγές για τον οφη. Ο οφη είχε δοκάρι με . Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Πασ Οφη : Ο 16χρονος άσος που έχει ''τρελάνει'' τον Μαρτίνς! (photo / Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος.. Ο πασ γιάννινα και ο οφη έμειναν στην ισοπαλία και παραμένουν δίχως ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Βγαίνει ο περέα και περνάει στη θέση του ο λιάσος. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο οφη προηγήθηκε με τον νέιρα στο 12ο λεπτό, μετά την εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο πασ ισοφάρισε με τον μιλιντσεάνου στο 22ο. 83' αλλαγές για τον οφη.